GREGORY K BOGHOSIAN - Architect

HOME
PORTFOLIO
BIOGRAPHY
CONTACT
LINKS

ORIGINAL STRUCTURE  FIRST FLOOR  SECOND FLOOR

__________The original program established by the client was to renovate and enlarge the existing kitchen to incorporate new skylights and a view to the attractive, private swimming pool yard. It also included the complete replacement and redesign of the existing kitchen. Later, the development of the program scope was modified to expand the area of the house to enlarge the existing formal dining room and to add a full height fire place to the space.

__________The owner also requested a complete restoration of the exterior and many decorative modifications to the remainder of the interior of the house. This included modification of the exterior front of the house to incorporate a new Greek columned canopy over the front door.

BACK TO PORTFOLIO

 

| HOME | PORTFOLIO | BIOGRAPHY | CONTACT | LINKS |

 
copyright©1999 Gregory K. Boghosian, Beverly MA, USA